Carriere Sprong

Zeker voor de toekomst

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures maar heeft u geen tijd om elke keer onze website in de gaten te houden? Volg ons op Facebook! Ook hier worden al onze vacatures naar buiten gebracht!

Bekijk hier alle vacatures

Heeft u vragen of wilt u een vacature plaatsen? Neem gerust contact op met een van onze vestigingen.

Productiemedewerkers - Leeuwarden

Binnen deze organisatie zorg jij ervoor dat de productie op volle toeren draait, doordat jij een onderdeel bent van een groot team die zorgt voor de productie.Het kan erg afwisselend zijn, je kunt op meerdere projecten worden ingezet. Zo sta je de ene dag bij de band met giftcards en de andere dag zorg je ervoor dat alle giftcards in de juiste omhulsels gaan. Ook heeft het bedrijf een flinke slag geslagen in het online gedeelte, waardoor je je orders uit de computer haalt en zorgt dat dit in orde gemaakt wordt. Belangrijk om te weten is dat het een bedrijf is met grote pieken, waardoor het niet altijd langdurig is. Maar ben jij gemaakt voor de functie en het bedrijf, dan wordt je er zeker uitgepikt en zijn er mogelijkheden om voor lange tijd aan het werk te gaan, met steeds meer afwisseling en verantwoordelijkheden.

Productiemedewerker (Parttime) - Heerenveen

De werkzaamheden bestaan uit het nalopen van de al machinaal geschrapte aardappels en eventueel kleine oneffenheden ervan af halen. Vervolgens worden de aardappels in 5 kilo zakken verpakt en dicht geseald.De aanvangstijd is 07:30. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag, tot 14:30. Ideaal voor iemand met naar schoolgaande kinderen. Werktijden zijn een indicatie en kunnen soms afwijken.

Industrieel Schoonmaker - Hallum

Wij zoeken industrieel schoonmakers die fulltime aan de slag kunnen in ploegendienst. Je werkt samen met andere collega s en zorgt dat alle ruimtes & machines schoon zijn. De werkweken kunnen verschillen in dagen zo kan je de ene week van maandag tot en met vrijdag moeten werken, en de andere week dinsdag tot en met zaterdag. Tijden ploegendienst: 17.00 u2013 01.00, 01.00 u2013 09.00, 09.00 u2013 17.00

Lader/losser - Sneek

In deze functie ben je voornamelijk bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast voer je magazijnwerkzaamheden uit. Je bent werkzaam vanaf 17:00 tot 02:00 uur.

Carrière Center

Het laatste nieuws

Vrijwilligers Ballonfeesten gezocht!

De tijd van je leven bij de ballonfeesten!

We zoeken voor de 31e editie weer een aantal vrijwilligers. Van de afgelopen jaren komt bijna iedereen weer terug, maar dit jaar hebben we er nog meer nodig :)

Er zijn verschillende taken en je komt in een leuk, jong en gezellig team! Zo ga je bijvoorbeeld bij de kassa's zitten, mensen de weg wijzen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. 

Wil jij een hele leuk week hebben van 27 juli tot en met 31 juli en ook nog eens een leuke ervaring opdoen die je op je CV kan zetten? Bel dan met 088 160 10 10 of mail naar friesland@carriere-sprong.nl