Carriere Sprong

Zeker voor de toekomst

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures maar heeft u geen tijd om elke keer onze website in de gaten te houden? Volg ons op Facebook! Ook hier worden al onze vacatures naar buiten gebracht!

Bekijk hier alle vacatures

Heeft u vragen of wilt u een vacature plaatsen? Neem gerust contact op met een van onze vestigingen.

Verkoopmedewerker - Leeuwarden

Je gaat in de winkel aan de slag om mensen te helpen bij hun aankoop. Daarnaast zorg je ervoor dat alles in jouw afdeling er spik en span uit ziet. Je bent uiteraard niet te beroerd om bij te springen bij een andere afdeling. Verder zul je regelmatig achter de kassa te vinden zijn om met de mensen af te rekenen. Je kunt in eerste instantie fulltime aan de slag, buiten het seizoen kunnen de uren variu00ebren.

(leerling) metselaar - Leeuwarden

Je kunt goed samenwerken en en bent flexibel.

Bouwkundig tekenaar - Leeuwarden

n deze functie zit je voornamelijk op kantoor en ben je werkzaam met het tekenprogramma Archicad, gebaseerd op autocad Alle opdrachten die binnenkomen verwerk jij en voer je zo nauwkeurig mogelijk uit.In eerste instantie betreft het een parttime funcitie voor ongeveer 24 uur per week.

Industrieel Schoonmaker - Hallum

Wij zoeken industrieel schoonmakers die fulltime aan de slag kunnen in ploegendienst. Je werkt samen met andere collega s en zorgt dat alle ruimtes & machines schoon zijn. De werkweken kunnen verschillen in dagen zo kan je de ene week van maandag tot en met vrijdag moeten werken, en de andere week dinsdag tot en met zaterdag. Tijden ploegendienst: 17.00 u2013 01.00, 01.00 u2013 09.00, 09.00 u2013 17.00

Webdevelopers Frontend / Backend - Assen

Wij bieden een baan met veel mogelijkheden en vrijheid, waarbij je komt te werken in een leuke en informele werkomgeving. Van kleine eenvoudige WordPress opdrachten tot geavanceerde maatwerk projecten (bijv. met Laravel en ReactJS). Je werkt niet in een hokje, maar bepaalt samen met je collegau2019s de juiste strategie.

Zelfstandig werkend kok - Anjum

Je draagt zorg voor lunch en diner. In eerste instantie betreft het een vacature voor 16-24 uur per week, naarmate de drukte toeneemt meer uren.

Wasstraatmedewerker - Drachten

Ideale bijbaan voor studenten!Op zaterdag zorg jij er samen met je collega s voor dat de vrachtwagens van opdrachtgever er weer blinkend bij staan, en de chauffeurs na het weekend voor met een mooie schone wagen op pad kunnen.

Invalkracht Interieur Schoonmaker - Leeuwarden

Als schoonmaker zorg jij ervoor dat de kantoorruimtes/ WCu2019s en trappenhallen er verzorgd uit komen te zien. Onze klant is op zoek naar een invalkracht die hem kan helpen bij extra drukte, ziekte en/of vakantie.

Schoonmakers gezocht! - Joure

Ben jij op zoek naar een veelzijdige bijbaan, waarbij je in een leuk team werkt, een lekker salaris krijgt en waarbij je alleen op de vrijdag of de vrijdag avond werkt? Dan is dit de baan voor jou! Mogelijk dat je doordeweeks ook af en toe kunt invallen.Jij gaat aan de slag bij een fabriek waar alle machines en ruimtes gereinigd dienen te worden. Alleen werken is hier niet van toepassing, je werkt in een gezellig team wat een grapje op de werkvloer zeker kan waarderen. De werkdag start op vrijdagochtend om 7:00 uur.

Glazenwasser - Joure

Je gaat voornamelijk glazen wassen, vloeren schoonmaken en reiniging van nieuw- of verbouw projecten. De projecten vinden op verschillende locaties plaats, geen dag is dus hetzelfde. Ideaal als je van afwisseling houdt!

Hulpmonteur - Jellum

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van een monteur om zodoende het vak te leren. Het bedrijf produceert kunststof kozijnen en de werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats van het bedrijf, je bent dus niet de hele dag onderweg.

Steigerbouwer - Leeuwarden

Je monteert traditionele steigers, systeemsteigers en ondersteuningsconstructies. Daarbij let je goed op de sterkte, kwaliteit en veiligheid van de steigers conform de geldende regelgeving. Omdat je op grote hoogte werkt, is veiligheid erg belangrijk. Van te voren controleert u altijd de materialen en gereedschappen en leg je alles op de goede plaats. Bij de montage van de steigers werk je op basis van werktekeningen, voorschriften en instructies. Voor extra veiligheid breng je zeilen, netten en randkappen aan.

Lader/losser - Sneek

In deze functie ben je voornamelijk bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast voer je magazijnwerkzaamheden uit. Je bent werkzaam vanaf 17:00 tot 02:00 uur.

Carrière Center

Het laatste nieuws

Vrijwilligers Ballonfeesten gezocht!

De tijd van je leven bij de ballonfeesten!

We zoeken voor de 31e editie weer een aantal vrijwilligers. Van de afgelopen jaren komt bijna iedereen weer terug, maar dit jaar hebben we er nog meer nodig :)

Er zijn verschillende taken en je komt in een leuk, jong en gezellig team! Zo ga je bijvoorbeeld bij de kassa's zitten, mensen de weg wijzen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. 

Wil jij een hele leuk week hebben van 27 juli tot en met 31 juli en ook nog eens een leuke ervaring opdoen die je op je CV kan zetten? Bel dan met 088 160 10 10 of mail naar friesland@carriere-sprong.nl