Werknemer


Een Carrière Sprong maken?

Wij zijn het uitzendbureau voor jongeren in Friesland. Met vestigingen in Leeuwarden en Heerenveen zitten wij op de juiste plekken om met heel bedrijvig Friesland in contact te komen, zodat jij de juiste Carrière Sprong kan maken. 

Ooit opgestart vanuit de Jeugdwerkloosheidswet en vandaag de dag helpen wij nog steeds doorgaans jongeren tot en met 27 jaar.

Je kunt je inschrijven via onze portal, zodat we jou in het bestand hebben en kunnen benaderen voor een leuke baan. Maar wij zien jou ook graag! Een gezicht is toch beter te onthouden en je kunt een betere en completere indruk van jezelf achterlaten. Daarom willen wij jou ook van harte uitnodigen op bij ons op 1 van de vestigingen langs te komen voor een gesprek. Bel wel even van te voren, zodat we weten dat je in aantocht bent. Kijk op http://www.carriere-sprong.nl/contact/ voor onze contactgegevens.

Wat kunnen wij voor jou betekenen;

  • Fulltime baan

Onze klanten zijn heel regelmatig op zoek naar werknemers die voor langere tijd aan de slag kunnen. Dit kan met de juiste opleiding zijn of juist dat je bij het bedrijf de mogelijkheid krijgt om jezelf te vormen en een vak te leren. Kom bij ons langs en we gaan op zoek voor je voor jouw nieuwe baan. Ook als je denkt dat jouw vacature er bij ons niet tussen staat, want wij kunnen ook voor jou rond gaan bellen bij onze klanten.

  •  Bijbaan

Als uitzendbureau voor jongeren, staan wij bekend bij onze klanten als de perfecte leverancier voor gemotiveerde krachten die op zoek zijn naar een bijbaan. Dus studeer jij nog en wil je daarnaast een zakcentje verdienen, kom langs en wie weet kun jij binnenkort aan de slag. 

  • Vakantiebaan

In de schoolvakanties gaan veel vaste medewerkers op vakantie, dat betekent dat er wellicht een plekje voor jou vrij komt. Op deze manier kun jij ervaring opdoen in de arbeidsmarkt, maar ook de spaarpot vullen voor bijvoorbeeld jouw droomvakantie met vrienden!

 

Ben je al voor ons aan het werk en heb je een vraag, bel dan met 088 160 10 10. Voor vragen over je loon e.d. kies dan voor 'administratie', heb je vragen over je uren invullen of over je werkzaamheden kies dan voor 'overige vragen'.