Werkgevers


Zeker voor de toekomst met Carrière Sprong kan op verschillende manieren. Door onder andere onze Nen 4400 en VCU certificering staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze lage overheadkosten zorgen ervoor dat u een goede prijs- kwaliteitsverhouding ontvangt en door onze online portal kost factureren, uren invoeren e.d. u bijna geen tijd meer en kunt u effectief aan de slag met u core business. 

De nieuwe Flexwet heeft ervoor gezorgd, dat u als werkgever minder flexibel bent in personeel behouden en aannemen. Wij kunnen er voor zorgen dat u meer flexibel bent dan ooit in uw personeel. Meer informatie hierover en over bijvoorbeeld onze prijzen, geven wij u graag tijdens een kennismakingsgesprek. U kunt onze contactgegevens vinden bij http://www.carriere-sprong.nl/contact/

Onze diensten voor u als werkgever

  • Uitzenden

Op flexibele basis inzet van alle mogelijke functies. Bij ziekte snel vervangend personeel, 24/7 service

  • Eigen aanbreng

Carrière Sprong ontzorgd door het in dienst nemen van uw bestaande en nieuwe werknemers en verzorgd daarbij de volledige verloning, arbeidscontracten, afdracht van premies en heffingen en loonstroken. Uw voordeel is ook dat u 5 ½ jaar lang gebruik kan maken van flexibele arbeidsverhoudingen.

  • Werving & Selectie Lease

Werving & Selectie Lease basis is gebaseerd op bedrijven waar het risico op verloop groot is. Door middel van deze constructie worden de werving & selectie kosten verspreidt over een x aantal werkweken. Wanneer blijkt dat de werknemer naar enkele weken niet geschikt is voor het werk wat hem gegeven is, dan worden alleen de gewerkte dagen gefactureerd en vervalt het lease contract.

  • Carrière Center

Binnen de Carrière Groep heeft Carrière Sprong haar eigen opleidingscentrum waar wij op reguliere basis bedrijfsopleidingen aanbieden. Met haar concurrerende tarieven is Carrière Center ook uitermate geschikt om ook uw interne (om)scholing door ons te laten verzorgen.

Voor een compleet overzicht qua aanbod en tarieven verwijzen wij u graag naar

http://www.carriere-center.nl/ of kunt u meer informatie verkrijgen in het bijgevoegde document van Carrière Center

  • Poolmanagement

Uw eigen interne vakkrachtenpool opzetten? Carrière Sprong B.V. verzorgt het graag en goed!

Op afroepbasis inzetten van vakkrachten welke middels een poolsysteem continuïteit kunnen krijgen door inzet bij de deelnemers van de pool. Zo blijven goede vak- en arbeidskrachten welke niet altijd voor u aan de slag hoeven, wel steeds beschikbaar en kunt u fluctuaties in de planning opvangen met personeel die weten hoe het bij uw bedrijf werkt.